cim mensi tym lepsi v terene ale hento je uz asi moc ale neviem akych si rozmerov takze mozno ti je dobry ale na takychto bikoch sa tu prehanaju decka po ulici a skacu po obrubnikoch . Do takeho biku by som peniaze nevkladal
radsej nasetri na cely novy
..., plaste? hm ked zoderiem, nepotrebujem zatial,, , beham po meste, skratka asfalt a mensi teren , zatial staci, potom pojdu SCHWALBE Nobby Nic al. Racing Ralph.
Nic v zlom, ale tymto by si zdvojnasobil hodnotu tohto biku.
pozri ja som drobnej postavy,, do tych max 170 vyska,cez 55 kil a toto je velkost 17,5!!! Bral by som aj 15,5 aj taky bol model, ale neva. Je tam nizko na fotke sedlovka. Momentalne je vyssie. Takze Zdar !!!
trapas chlapce, zavidis ze mam konu? alebo co sa zase do mna obuvas? ako dítĚ:D
moja kona ma jednoduchy design ziadne cackymacky, proste napis KONA a hotovo. a preto je taka nadherna.
mal som tam Marzocchi Dirt Jam Comp ale to bola biedna vidla, navyse urcena na skakanie...epicon je kusok ina kava, a mohol som si vybrat medzi Epiconom a RS TORA 318 ale radsej som zobral epicon a nelutujem. hoci ho mam iba 5 dni ale som uplne spokojny, presne tak som si predstavoval vidlu ktoru by som chcel.
Naposledy upravil billes dňa 14.09.2007 - 21:43:41, celkovo upravené 1 krát.
mal som tam Marzocchi Dirt Jam Comp a epicon je kusok ina kava, a mohol som si vybrat medzi Epiconom a RS TORA 318 ale radsej som zobral epicon a nelutujem.
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.