S prihliadnutim na "posed" sa daju skonstatovat dve veci - extremne nevhodny (dlhy) predstavec a uplne neprirodzene vytocene rajdy dopredu ak dobre vidim...
Myslím že rajdy a predstavec sú dobre. A sedlo dvíham a spúšťam každú chvílu. Podľa toho, či idem hore kopcom alebo z kopca Je to XC hej. 17"
Ak jazdíš XC tak sa nauč sedlo furt neposúvať hore a dolu poľa systému do kopca a z kopca. A ak jazdíš disciplínu light DH tak vymeň predstavčisko za predstavček. hehe
ked som ho nedavno kupoval tak som aj si myslel ze mi to bude velke ale nie je....mam 192 cm a som rad že som sa nechal ukecať predajcom na 22...je mi tak akurat.....
Založený: 23.02.2010 Príspevky: 121 Bike: Dema Auron 3.0
de1mos, 10z10 za bike a 1z10 za vidlu každy má rád niečo iné no mne ta "leftyovka" vobec nepadne do oka. Bike fakt ale vidla nie. To je moj osobny nazor, no ak sa ti na tom jazdi pohodlne, dobre, a páči sa ti to tak to je hlavné
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.