Mesto: Košice Založený: 26.06.2007 Príspevky: 1 536 Bicykle: allrounder | heavy tools
zaujimavy je ten camber, chcelo by to oskusat jak ide povedzte mi ale dakto, co sa vyznate, ci to je bez problemov davat tam taky velky kotuc do predu, ked to navyse nema ani pevnu osu
Kristian747, každý nejak začínal. Včera som stretol chalanov na low end crossoch ako si to tlačili po hrebeni Magury na Boškovie laz, takže sa nemáš za čo hanbiť
Myslel som to s humorom. Je mi jasné že každý požaduje inú úroveň, každý jazdí niečo iné a každý ma iný strop. Pre mňa je výhra aj toto, keď to porovnám s tým čo som jazdíl predtým...
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.