matt napísal:
tak prave som sa vratil z Vianocnej jazdy ( dal som si najkratsiu 20km maratonske trat v Partizanskom zakoncenu zjazdikom z Osecneho ) kde som bol trosku pojazdit na Zesty 314-tke ( prvykrat som sa ako pravoverny hardtailysta vozil na takychto zdvihoch ) a bola to uzasna
jazda Very Happy ...keby nejazdim maratony ale iba turistiku s batozkom na chrbte tak ine by som asi ani nechcel...zadna stavba nadherne kopirovala vsetky
nerovnosti ( o vidlici ani nehovorim ) a zaroven bola skoro 100% pasivna voci mojim podnetom slapania takze ziadne neziaduce hupanie sa nekonalo...dokonca aj hore kopcom cez kamene to islo ovela lepsie ako na o 4kg lahsiemu HT-cku ale zase samozrejme to az tak rychlo neslo v "nerozbitych" stupaniach, na rovinkach a v zrychleniach...ale zato v zjazdoch som sa ceu noc zlepsil o dve triedy Cool ...proste paraaadna pohoda jazz Wink
je to este lepsie ako Matus napisal
vyslapy s vidlou na 100mm v uplnej pohodicke, na relativnej rovine je 714ka absolutna parada. ziadne zbytocne hupanie zato vsak zehli "este aj mravce".
co mi ten
bike dovoli v zjazde ani nejdem popisovat, to treba zazit