ist na 4000km bez stanu sa neda, tam treba ratat aj s nocovanim v divocine
, do talianska po monfalcone som siel na bajku z blavy tak to ti viem poradit co kde ako ak chces
bajk cim jednoduchsi tym lepsie, ak tam nahodis daku hydraoliku abo vzduchovu vidlu a posere sa ti to cestou tak neviem kde to len tak opravis. ak idete obaja kupovat bajky tak kupte take aby nahradne diely navzajom pasovali, usetris na noseni suciastok
, ak ides prevazne cestu ja by som isiel do krosu s dakym deore a Vcka brzdy, cena okolo 500e +-
oblecenie take aby nebola kosa aj keby si zmokol ale tak to je individualne, ak idete na pol roka tak asi casu mate habadej, do dazda postaci aj obycajny prsiplast a pockate kym doprsi niekde ked nepotrebujete denne najazdit hromadu km
ja osobne som nosil len 3 dielne cyklotasky dozadu na nosic a bolo tam vsetko od stanu cez
spacak karimatku a veci na tyzden abo aj viac, ak by som stan a spacak vyhodil navrch tasiek tak dnu sa este pribalim aj na mesiac
, nie som haklivy tak nemusim menit veci kazdy den
staci mat zo 3 sady a raz za tyzden to dako vyprat
nejake aspon zakladne
naradie an opravu defektov, dake nahradne spice, kluce, nitovacku, na 4000km asi aj nahradnu retaz,
plaste kup take co vydrzia tie nebude treba menit, ale ak kupis daky shit co po 2000km sa uz prederie tak je problem
, samozrejme zamok na bajk, svetla blikacky, hlavne treba poriesit nejak navigaciu a net, to ti to dost ulahci, ak mas dost miesta tak aj solarny panel, alebo nejake dynamo v naboji, elektriku proste treba
my este mame taku sutaz na kazdom dlhsom vylete ze kto vezme co najvacsiu blbost ktoru nik nedokaze na nic pouzit
), minule som zobral asi 5m TP kabla, ale divili by ste sa na kolko sposobov sme ho nakoniec pouzili
, odvtedy nosim asi 20m spagatu, ten sa hodi tiez na vsetko mozne od susenia pradla az po viazanie kadecoho na nosic
ved ak sa chces daco opytat kludne napis