Pokiaľ budeš kupovať na
bicykel plášte za 8€, tak čo je to rýchlosť a dobré jazdné vlastnosti nepocítiš
nahodou ked porovnam tie cestne plaste co ma ocino na Tern link D8 (schwalbe volake take cestne nwm presne ktore) a tymi co som pisal tak to az taky rozdiel neni (alebo to neviem posudit resp. to nepocitujem
), ale oproti tym "univerzalom" co boli na caprnkovom blackhawku to je o 2 triedy vyssie
Mam taky pocit, ze sa vam pre mna ta Bora 2.0 moc nehodi, co by ste mi teda odporucili? Lebo co som kukal tak tych crossov napr. vo VELOSVETE maju asi 8 (pre porovnanie tam maju dokopy odhadom asi 40 bikov
), celkovo moc neni...
len či sadne geometria/posed. Potom sám zistíš čo je na nič a hodilo by sa vymeniť
ja co som skusal par bicyklov tak na kazdom sa mi islo inak, pravda je zase, ze som na velkosti vhodnej pre moju vysku este nesiel asi... Co by sa hodilo vymenit...podla mna tak plaste a mozno ak bude ta
sedlovka naprd tak tu.
A co sa tej
sedlovky tyka mam pocit, ze to bude furt lepsie ako napr. vidla SR Suntour XCU, kto mal tu cest sa na nej zviezt vie o com hovorim
(pruzi vtedy ked nema a vtedy ked by mala, nepruzi...)
Este ma tak napadlo zvazit ci nezainvestujem o 80 € viac do elite 1.0, lae mam pocit ze ten je drahsi doslova iba o vidlu
Dik za rady.