Jasne, Ty nic nepodsuvas, lebo radsej si k otazke co dal autor temy vobec nic nenapisal.

Ano, aj tak sa da, ale je velmi dolezite, ze sem hadzes vseobecne teorie nesuvisiace s temou o tom, ze vsetky ramy su v podstate rovnake, lebo ich robia v jednej tovarni. Btw. aj keby sa vsetky ramy na svete robili v jednej tovarni, tak kde je napisane ze na jednej linke, z rovnakych vlaken, s rovnakym spojivom, rovnakym postupom a v rovnakych matriciach? Tomu samozrejme nikto s trochou sudnosti verit nemoze ani keby velmi chcel a bol mega fanusikom konspiracnych teorii - staci si pozriet orientaciu vlakien, geometriu atd. Kludne mozes tvrdit, ze kvalita a vyvoj v Scotte je na tom rovnako ako kvalita a vyvoj v Hai, Kellys a pod. - ja s Tebou nesuhlasim a nemam dovod Ta presviedcat. Ked chces, tak ver tomu ze vsetky ramy vsetkych znaciek su rovnako ne/kvaline, ze je jedno aky
ram mas (kazdy je predsa z tej istej tovarne) a staci nan nahodit XTR a je to TOP bajk s imageom.

Inak najviac sa bavim na tej Tvojej obhajobe preco ani neporadis - vychadza mi z toho totiz to, ze radit nemoze asi vobec nikto z fora, lebo radit mozu predsa len ludia, ktori priamo vyvijaju jednotlive typy karbonovych vlaken/tkanin, prip. ti, co pracuju priamo na linke vyrabajucej ramy, nie? Ved vsetci ostatni predsa pisu len subjektivne a nemaju to podlozene meraniami a faktami, takze nemaju pravo napisat svoj nazor a poradit. Len sa potom divim, ako to, ze bez hanby radis v inych temach a podsuvas svoje subjektivne nazory aj ked nie si od fachu.

Rovno zrusme forum, ved naco su skusenosti a nazory amaterov co nerobia vo fachu, nie?
P.S. Ja som nikomu nic nepodsuval, pisal som svoj nazor na tie znacky podla vseobecneho rozhladu co mam ako aj ostatni, takze ak len mas nejaky osobny problem so mnou, tak moje prispevky kludne ignoruj alebo klikni v mojom profile na "Pridat ako nepriatela" a nemusis sa vobec zaoberat tym co pisem.