Ahoj,

Prvý krát si vyberám fulla. V meste, kde žijem (Bath, UK) mám na výber zo značiek Specialized, Giant, Cannondale a Trek.
Trek sa mi páči najviac, špecialne ta farba:)

http://www.trekbikes.com/uk/en/bikes/mountain/trail/fuel_ex/fuel_ex_7_29/

Rekreakčné jazdenie, asfalt, polné cesty, výšlapy na kopce(do 2km), nie moc technické zjazdy...(XC, Trail)

Je to ok bike za tu cenu (1900 libier)?
Prosím o zhodnotenie komponentov, prípadne, či bude treba niečo meniť.
04.05.2015 - 23:20:42
00
Mam Fuel Ex ale s karbonovym ramom a bike je super. Je to velmi univerzalny bike, schopny aj v narocnejsom terene nez planujes jazdit. Tento ma dobre osadenie, na to co planujes jazdit bude bohate stacit, nemenil by som nic. Ak ta viacej chytia zjazdy tak mozno dat lepsie brzdy ale na to co chces jazdit stacia aj Deore. Jedine minus bude asi vaha, nie je extra tazky ale nepatri ani k najlahsim.
Ci sa oplati je na tebe. Osobne si myslim ze nove modely vsekych beznych (nie direct sale) znaciek su dost predrazene. Ja som ten svoj kupoval vo vypredaji a pokial budem niekedy kupovat dalsi bike tak tiez len vypredaj alebo direct sale znacky. Co sa tyka alternativ, tak znacky ktore si tu napisal na tom budu podobne.
K vyberu by som mozno pridal este Specialized Camber a skus si pozriet ci niekde nenajdes aj UK znacku Whyte. Konkretne model T129S, ten bude velmi podobny tomuto Treku.
05.05.2015 - 10:52:55
01
keyboard_arrow_up