2jaroza: kedze minuly vikend sa dalo dostat z vrickeho sedla na fackove sedlo, tak som si tento vikend zaumienil ze dam trasu A okolo martinskych holi a cestou kuknem trasu visnove-javorina-vrutky. ale iba som dosiel do vrickeho sedla, tak som s polutovanim zistil, ze tam kde ninuly tyzden bolo sucho, tak teraz tam bolo 15cm snehu. takze nasledovala otocka

takze budem si musiet este chvilu pockat kym sa pocasie umudri a bude sa dat prejist trasa fatranskeho cyklomaratonu...
charlie, som rád, že si sa aspoň pokúsil prejsť martinsko-vrútockú stranu.
charlie, terry - dá sa, dá sa, 15 a 30 km už sú prejazdné!!! Dnes som prešiel úsek Ža - Stráňavy - trasa Dema fatranského maratónu - Strečno - Ža, dĺžka 32 km. Časť Stráňavy - Strečno bola kvôli blatistým poľným cestám doteraz neprejazdná. Sú stále mokré, ale ide to, ide to! Na tréning to nie je najvhodnejšie, ale fanatici ako ja sa vždy nájdu. Dnes som chcel využiť čiastočne zamrznutý alebo aspoň stuhnutý terén. Predpoveď o tom hovorila. Neplatilo to. Blato a sneh boli ale únosné a išlo to. Počasie sa v priebehu dňa menilo k lepšiemu. Vyzerá to na slušný víkend.
Fotiek z úseku Strečno - Stráňavy mám asi 85. Táto je asi zo strednej časti a maratón pôjde po trávnatej ceste okolo posedu a šikmo sa tiahne stále okolo lesa smerom na Polom.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up