2jaroza: kedze minuly vikend sa dalo dostat z vrickeho sedla na fackove sedlo, tak som si tento vikend zaumienil ze dam trasu A okolo martinskych holi a cestou kuknem trasu visnove-javorina-vrutky. ale iba som dosiel do vrickeho sedla, tak som s polutovanim zistil, ze tam kde ninuly tyzden bolo sucho, tak teraz tam bolo 15cm snehu. takze nasledovala otocka

takze budem si musiet este chvilu pockat kym sa pocasie umudri a bude sa dat prejist trasa fatranskeho cyklomaratonu...
Múdre a prorocké slová. Nedal som si dnes povedať, sadol na čistučký a vymastený bike a hor sa do hôr. Chcel som ísť do sedla Javorina, ale tam sa chystá Lord Klaymen. Otočil som to do Višňovskej doliny, ale skončil som po pár sto metroch, viď foto. Zima sa vrátila do hôr. Prebehol som teda aspoň trasu Višňové - Stráňavy - Višňové a frnk domov. Na ceste bolo toľko kaluží a blata, že som prišiel špinavý ako divá sviňa.
Stretnutie a tréningy platia. Chystám podrobne textom a fotografiami spracované trasy, aby si to prípadný záujemca mohol kedykoľvek nezávisle prejsť. Bude to na stránke www.cyklo-pozitiv.sk alebo to môžem s kvalitnými fotkami poslať záujemcom e-mailom.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up