Tak som dnes dal Vieden a spat. Natocil som 150 km a to som bol iba v Pratri. Zacal som na Petrzalskej hradzi a isiel po betonke medzi Novym Mostom a Lafranconi, kde dnes frezovali akesi prechody a zakryvali plechmi. Potom som pokracoval rovno cez Pecniansky les po Treppelweg, kde je sice zakaz cyklistom, ale je to tam slusne vyjazdene. Vysiel som pri Wiesenkreuz a bol som v Hainburgu pri Golfplatz. Presiel som cez most a po Moravskej hradzi sa dovalil rovno na FKK a Donauinsel a presiel Floritzdorferbrucke.
Aby som zostal verny teme, tak naspat som sa rozhodol pouzit novy cyklomost. V prilohe zasielam 2 rozne trasy, jednu znacenu a jednu legalnu neznacenu. Tiez som zistil, ako chodia do Schlosshofu rakusania: Kaslu na zakazove znacky a palia to rovno po hradzi, kde su tie kriziky. Zacinaju pod mostom za Hainburgom. Pouzitie cyklomostu nebolo kratsie ani na vzdialenost a ani na cas. Benefit bol akurat pivo v DNV za 1,20, namiesto rakuskeho za 2,90. Inak ta neznacena trasa bola vazne kvalitna polna cesta s jemnymi kamienkami a od Markthofu asfaltka. Mozno sa ta trasa da este vylepsit.
BTW: Tolko hrbolov, co je na trase DNV-Devin, nie je na celej trase BA-Vieden. Vlastne tam nie je ziadny. Takze okrem vyriesenia trasy Riviera-Devin, treba vylepsit aj usek Devin-Cyklomost. Som zvedavy, ci sa toho este dozijem.
Trasy v obrazkoch su tmavozelene. Obe vedu z cyklomostu pod most v Hainburgu, kde zacina Moravska hradza smer Vieden.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up