Fuzer a Madarske Zemplinske vrchy - na dolniaky prekvapujuco clenite

Cesta po hranici nie je najlepsi napad, mam to vyskusane, zarastene zihlavou a podobnou havedou, skryte kamene a podobne, dost huste tlacenie a zaverecny padak na Izru uplne blby, sypky a sikmy. Lutoval som ze som nesiel z hrebena chodnikom po znacke do Madarska.
Tak. A mam to za sebou. A nebolo to az take zle, aj ked som oproti planu trocha improvizoval.
1. Najsevernejsi bod Madarska som minul asi o 100 metrov, aj ked k nemu ide zlta znacka a nebola zarastena, isla strmo hore a nemal som na nu chut ani cas.
2. Usek po zelenej po hranici Velky Milic - Gatorna (v opacnom smere to nema zmysel, vacsina by sa tlacila - ta SK-HU hranica je clenitejsia, ak u nas SK-PL... rovnaky pocit mam aj z SK-HU hranice, ktoru sme jazdili v Siatorskej Bukovinke) je riadny zahul , sem tam treba potlacit (najma ked je tam clovek sam, podvecer a nechce sa niekde rozbit), ale AM/ENaci nebudu hovorit o nicom extremne narocnom. Koncovy padak som chcel obist po polovnickom chodniku, ale v tom svahu zver vychodila tolko chodnickov, ze som polovnicky ani nenasiel. Tak som zisiel dole na najblizsiu lesnu cestu a po nej to uz islo az na Izru. Pesi som siel 350 metrov, ale malo by sa to dat skratit, kedze ked som narazil na cestu, bola zjazdna aj zhora. Len sa mi nechcelo skumat, odkial az zhora...
Perlickou bol moj vjazd do Béke-üd, kde sa prave konala svadba. Altanok, nevesta, zenich, svadobny sprievod na luke... Ani fotit som nestihol.
Dojazd bol uz po tme. Este ze som mal druhe svetlo, pretoze to prve som asi niekde stratil. Mozno na Izre, ked som vyberal jedlo. Alebo zeby ostalo doma a zobral som len baterku? Uvidime...
EDIT 23.5.2013 - Svetlo bolo doma! 2012-08-16T14_1.zipP8160007.JPGP8160014.JPGP8160022.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up