Pani, v nedelu rano planujem pre mna dlhsi a narocnejsi vyjazd na Velku Homolu. Nikdy som v tych koncinach nebol, takze pls kuk mnou naplanovanu trasu a rady, pripomienky si rad precitam ... hlavne info k nezjazdnosti, resp. odporucenia k lepsej alternative.

Plan tu: http://mapy.hiking.sk/?trasa=npPs7 cestu tam chcem ist z cervenej dolu smer Senkarka, Kolarske, Zumberg, navrat s5 cez Babu.

Vdaka


1. vyhni sa zltej znacke Vapenka - Rybnicek - nie moc pekny usek, rozbity zjazd a odpadne Ti jedno vyzivne stupanie. Za mna navrhovany usek pokracovat az na Cermakovu luku, odtial po cervenej TZ pod Skalnatu, tam popri plote ist na lesnu cestu a tou pokracovat okolo Skalnatej, skoncis v lokalite "Pod Certovym kopcom" odtial kusok do sedla Javorina.

2. Cmelok od sedla Javorina sa da vyslapat, zjazd po cervenej TZ tiez neodporucam, ak siho chces ako tak uzit. Prejdes okolo tej budovy, budes ju mat po lavej strane, cervena znacka sa bude tocit doprava, pokracuj rovno na sirsiu lesnu cestu, ktora spravi velke "S" a skonci dole pod zjazdom z Cmelku, nemas tam kde pobludit.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up