Obec Bzince pod Javorinou a 12°C :)

kajo, triki: vďaka za doplnenie informácii, ohľadom Bielych Skál. Mne sa to miesto páči, má svoju atmosféru.

Včerajší výjazd, ktorým som zavŕšil skúsenosti všetkých svojich výjazdov v tomto pohorí a absolvoval som to, čo som už veľmi dávno chcel. Prejazd cez celé pohorie Malých Karpát. Z Bziniec pod Javorinou ako najsevernejším bodom a Devínom ako bodom najjužnejším. Zároveň boli navštívené aj príslušné kopce, tj Salašky (588m) a Devínska Kobyla (514m). Odteraz už môžem kľudne spávať

Výhoda bola v počasí, keďže pri nejakých 30°C by som to nešiel. Ráno bolo dosť dlho okolo 12°C, cez deň priemerne 20°C. Bolo pekne a to je hlavné. Jediná dlhšia prestávka bola samozrejme na Dobrej Vode, cca 45minút a potom chvíľku na Pezinskej babe.
Ráno som išiel z domu na hlavnú stanicu (13km) o 4:50, vlakom o 5:57 do NMnV. Do Devína som prišiel presne hodinu po západe slnka, čiže na Kobyle som mal nočný výjazd

Výjazd hodnotím úspešne, jediná "kríza" bola v Sološníckej doline, kde keď som si predstavil ten tiahly dlhý výšlap popod Peterklin, tak som radšej išiel na Skalku po červenej značke, najstrmšie úseky vedľa bicykla.
Ku koncu sa mi išlo čoraz lepšie, to som nečakal, čiže do budúcnosti je tam potenciál. Celý čas som išiel pekne vkľude, nikam sa nenáhlil, ale všetky kopce čo sa vždy dali vyšlapať, som vyšlapal aj teraz. Chcel som ísť s čo najľahším batohom, takže len 1l fľaša na chrbte a bez foťáku. Nižšie fotky z mobilu.

Trasa v mape (ak by niekoho zaujímali niektoré menej tradičné úseky, rád odpoviem)
http://mapy.hiking.sk/?trasa=HPcwc (výškových bolo o 400 menej, mapa to zle počíta, verím tachometru).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up