dnes som siel po sirokej lesnej ceste, ktora vedie ku greenbike cyklotrase nad medvedim udolim. tato oblast je teraz uplne odlesnena, su tam len pne a pekny vyhlad, urcite to poznate. Na zltom kruzku bolo zaparkovane Pajero a ked som bol asi 20 metrov od cerveneho kruzku tak som na nom videl polovnika jak puskou mieri dole do hustavy v udoli.
Hned jak ma zbadal, tak zacal mavat oboma rukami nech sa obratim a zmiznem. som srab, a tak som spravil co mi kazal On tam mal asi diviaky a preto na mna vobec neskrikol, a aj ja som bol radsej ticho (nie ze by som bal diviakov)
Ma pravo takto polovnik obmedzit turistu? Mame tu pri BA par kopcekov a aj tie musia zeleni cele obsadit!

Mohol som byt odvaznejsi a aspon nanho skriknut, ze co ma za problem. By som mu tak vyplasil tie ubohe pekne svinky (a zacal by strielat po mne)
Verim, ze ti co jazdite vo dvojici a viac, by ste ho konfrontovali lepsie nez ja. Strasne ma stve, ze si necham takto srat na hlavu od tych zelenych curakov, lebo toto vobec nie je moj prvy konflikt dokonca som mu ani nic nespravil s tym jeho autom, ked som siel naspat okolo

Plis ak by mal niekto email na miestnu lesnu spravu, kde sa mozem spytat na prava polovnikov v lese, tak mi ho mozete dat do spravy. sucasne by som im aj napisal, ze tu famu o medvedovi im takmer nikto nezozral.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up