Z cele tejto trasy je najproblematickejší ten slovenský (kto by čakal aj iný, že? ). Z Košíc do Čane po ceste je riadny adrenalinový zážitok. Po OMV v Barci sa dostaneš po takom "cyklochodníku" ktorý je snáď aj hanba nazvať takto. Stará zelená/biela popraskaná čiara na ešte staršom a ešte viac popraskanom chodníku. Úsek od OMV do Valalík je rizikový. Neohľaduplný vodiči. Vo Valalikách je časť chodníka vyčlenená pre cyklistov,niečo ako košicko - barčanský cyklochodník ale novší a v lepšom stave. Je to až po koniec Geče. Odtiaľ opať adrenalínová cesta s kratučkým cyklochodníkom medzi Čaňou a Ždaňou. Ďalej opäť cesta až do Holloházy. Ďalej to už opísal podrobne Pista.
Existuje aj "prírodnejšia" varianta z Krásnej popri Hornáde až do Ždane. Avšak v plnom vegetačnom období to môže byť miestami problém, hlavne od N.Myšle po Ždaňu to môže vyzerať ako v priloženej fotke. Bolo to fotené v auguste a na fotke je aj cyklistka
Maďarská časť je fakt luxusná a každý, kto ju aspoň raz absolvuje sa sem bude rád vracať.Aby som tu nepísal už napísané, až sa spojazdní tronkosice.sk tak si tam o tejto trase aj o okolí tejto trasy prečítaj.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up