Neviem z akého dôvodu, ale minulý rok na 63-ke "domáci" dubničania neboli a šli na 43-ku, tak som dúfal, že prídu aj tento rok, síce neprišli, ale Višňovský, Vančo a Malek stačili
Celkom zaujímavý pretek, minulý rok som na 43-ke zablúdil, tento rok som sa pokúsil o nápravu a z druhého miesta sme s Tomášom Višňovským zle odbočili a vrátili sa až pred 5 a 6 miesto. Náskok z prvého kopca a zjazdu bol tak úplne zbytočný. Tak som zvyšok preteku sťahoval stratu a prvý krát v taktickom záverečnom špurte, kde sme sa trojka spojili (Vančo, Malek a ja) na asfaltke som vyhral špurt a došiel tak druhý.
Naozaj musím povedať, že trať sa mi páčila, značenie, no, mohlo byť aj lepšie, hlavne slabo viditeľné šípky.
Ale čo je najdôležitejšie, celé preteky som si užil na 1 s * a to som sa bál výkonnosti, lebo pôvodne som Dubnicu v pláne nemal, ale mal v pláne Dvorníky.

Prekvapil ma tomas11, ktorý vzdal dlhú trať 115km a prehlásil sa na 43-ku. Tento moment som si nemohol nechať ujsť a hneď som fotil
PS: Tomáša chápem, jazdí stále dlhé a po sezóne má aj telo právo povedať STOP, určite lepšie, ako ísť v bolestiach ďalších 80km. Klobúk dole, že šiel aspoň krátku a tak nezabalil úplne.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up