Vyzera to tak..na vrchu sa nachadzal kriz,a sedeli ta motorkari aj neaky ludia a nasledoval zjazd kde trcali dost nechutne korene na sikmom svahu..
Idem strednu trat../pre porovnanie s Fatranskym je to parametrovo skoro pododbne,sice na Deme som siel 30km,snazim sa ladit formu/ kratka je moc kratka a dlha zas opacne ta stredna mi sedi najviac..aj sa trochu ponahanam aj si uzijem krajinu..
a na Sulove to mam velmi rad..proste Sulov je moja srdcovka/po Dubnicaku,ale to bude zaujatim,ze to mam doma:)/..uz som tam zazil vsetky mozne pocasia a vzdy som startoval..ani tentoraz tomu nebude inak..ani zemetrasenia,zosuvy pody,vulkany mi nezabrania
A ideme teamovo..cca 6-8 ludi v rovnakych dresoch..
Áno, za krížom sme išli doľava a zakrátko mokré korene. Pri kríži som stretol prvýkrát v živote Dutchmana z fóra. Myslel som, že sa neponáhľa, tak som ho chcel predbehnúť. Rýchlo šliapol do pedálov a vyrazil predo mnou, na mokrých koreňoch nasledoval pád z biku na hlavu. Prebil prilbu, ale to bolo všetko. Bez následkov. Odvtedy sa poznáme a "naháňame" na maratónoch. V Dubnici ma obiehal na trati KLASIK 67 km asi v polovičke, kde som mal "hnusný" pád a krvavničku a karta sa obrátila. Po vlastných som ešte prišiel do cieľa. Ošetrili mi to a doma v noci zašili. Dnes už bez následkov. Mám aj fotku.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up