Takze posielam analyzu dnesneho vyletu.
Trasa: Cernysevskeho-Pekna Cesta-Spariska-Cerveny Kriz-Biely Kriz-Potocna-Raca-Alstrova-Vinarske zavody-Pekna cesta-Cernysevskeho
Vzdialenost: cca 15km
Cas: cca. 30min!
Stupen asistencie: 5-najvyssi
Podrobnosti vidiet na grafoch.

K bicyklu: Maximalna rychlost na rovine je definitivne okolo 40kmh. Viac sa na tom vytiahnut neda, lebo bez motora je to tazke a s motorom uz citit, ze sa mu nechce ist rychlejsie. Samozrejme na najtazsom prevode a kadencii takmer 80 rpm. V kopcoch je tiez idealne udrziavat kadenciu okolo 80 rpm, vtedy je krutiaci moment motora asi najvyssi. Co sa tyka stupani, tak tam, kde normalne chodim cca 10 kmh, s tymto idem 20 kmh. Dolu kopcom to ide ako gula, kedze to ma o 10 kg viac ako normalny bike. Baterku som vycerpal vraj na 25%, ale to sa podla indikatorov tazko zistuje. Kazdopadne jej nabitie trvalo cca 5 hodin. Co som si vsimol, ze vobec nepouzivam najlahsie prevody, cize by sa mi hodil vpredu prevodnik s viac zubami, ale mozno je to stavane do strmsich stupani, lebo na rovine sa tym padom tiez viac vytiahnut neda. Ak by som isiel s niekym s normalnym bikom, evidentne by som sa kvoli pomalemu tempu nudil, takze je to asi naozaj idealny stroj pre malo trenovanych.
Tiez som sa naucil konecne komfortne radit. Treba prestat slapat, motor sa asi do 1 sekundy vypne, preradim, zacnem slapat a retaz preskoci potichu este bez zaberu motora, ktory naskoci asi az po pol otacke kluk. Pri zjazdoch sa da pedalmi tocit dozadu bez odporu s tym, ze motor sa nezapne. Zamykanie vidly z riaditok ma tiez celkom nadchlo, kedze do kopca slapem casto postojacky. Nerovnosti to zvladalo tiez vyborne, vzduchovu vidlu som ale mierne podhustil na 80 bar. Celkom mila hracka:-)

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up