piso ,mam pre teba, ako znalca KH otazocku ako je zjazdna trasa z Kralovky po modrej na Smreciny ale hlavne ma zaujima prechod cez Martaluzkoku po zltej do Zadnej doliny
na mapke je to vyznacene cervenou:

Priamo z KH až k odbočke do Martalúzky zjazdné (kapáanek náročné)
1. Ďalej po modrej na Smrečiny budeš sem tam prenášať cez popadané stromy. (minulý rok to niekto išiel. Neviem či to nie je v threade o vysokých tatrách) Zo Smrečín je všetko zjazdné. Aj do SP. Bystrého, aj do Vernára, aj na Pusté Pole(ťažký úvod priamo zo Smrečinského sedla)
2. Cez Martalúzku. Z odbočky budeš pár metrov asi znášať (to je to bodkaté). Potom ide úsek, ktorý sme išli len na lyžiach zasnežený, takže neviem posúdiť jazditeľnosť. Dosť dlho to je rovný resp. mierne klesajúci singláč až ťa to cez 2-3 strmé serpentínky(to je to pasikaté) vypľuje na najvyššiu zvážnicu(aj keby si mal tlačiť, tak je to dole kopcom od odbočky na Martalúzke max. 20-30min.) Na zvážnici sa vyprdni na turist. značku a choď doľava po vrstevnici a zvážnici až dojdeš na križovatku. Obe cesty idúce dole sa nakoniec spoja a dorazíš k hotelu Pusté Pole. Mapa sa zíde.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up