Dobrý deň, v prílohe Vám všetkým posielam plagát i leták na II. ročník Alfiho mermoriálu, ktorý organizuje naše OZ Zlatá Baňa pre všetkých spolu s pani Ruženkou Florekovou a jej synmi, teda Alfi klubom na Zlatej Bani.
Jozef Florek, alias Alfi, bol náš kamarát, ktorý náhle zomrel pred niekoľkými rokmi vo veku 46 rokov. Na Zlatej Bani vybudoval krásny nefajčiarsky Alfi klub, o ktorý sa teraz starajú Ruženka, Jožko a Miško, jeho manželka a synovia.
Alfi sa spolu s Dodom, mojím manželom, starali o bežeckú trať v lese nad Zlatou Baňou niekoľko rokov a vytvorili udržiavaný bežecký okruh tým, že premostili rokliny, potôčiky... na trati. Keď Alfi zomrel, chviľu sme sa s tým vyrovnávali, no minulý rok mi napadlo, že si jeho pamiatku treba uctiť a vznikol prvý ročník Alfiho memoriálu pre bežkuchtivých lyžiarov. Prešiel rok a my stojíme pred II. ročníkom Alfiho memoriálu, na ktorý Vás všetkých čo najsrdečnejšie pozývame. Ak ste, pravda, z okolia Prešova, Košíc či Zlatej Bane.
Minulého roku sme 1. ročník organizovali 23. februára. Teraz naša rodina 22. februára nebude doma, prvé dva týždne v marci doma zas nebude Ruženka, preto sme dátum II. ročníka posunuli o týždeň skôr v porovnaní s minulým rokom, t.j. na 15. februára 2014.
Nateraz nie je veľa snehu na trati, no naši chlapi i chlapci z organizačného tímu sú dokonca ochotní naznášať sneh na najkritickejšie časti trasy, ak by sa tam celkom stratil sneh, takže pevne veríme, že i II. ročník Alfiho memoriálu bude vydarenou akciou, akou určite bol jeho I. ročník.
Program i cena štartovného (3€) je uvedená na priloženom plagáte či letáčiku.
Ak sa rozhodnete prísť, budeme sa na Vás veľmi tešiť. Ak nie, budeme Vám vďační, ak túto moju správu i s prílohou budete zdieľať a šíriť tak informáciu o II. ročníku Alfiho memoriálu medzi svojimi známymi, ktorí radi bežkujú. Náš memoriál nie je pretek, ide o pripomeutie si dobrého človeka. Jozefa Floreka. Začína o 10,00 hod a o 13,00 hod. sa podáva guľáš. Všetci minulého roku stihli prejsť základnú trať v tomto čase. Za Vašu prípadnú pomoc pri zdieľaní informácie o konaní II. ročníka Alfiho memoriálu na Zlatej Bani v okrese Prešov Vám ďakujem v mene celého organizačného tímu II. ročníka Alfiho memoriálu.
Majte sa pekne Ľuba Kráľová

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up