quidoo a ja sme sa vcera realizovali na celodnovke v strednej casti Inovca (PN - Certova Pec - Marhat - Bojna - Uhrad - Duchonka - P.Javorina - Bezovec -PN. Par fotiek dolu. Upravenu trasu si pridam na stranku, ale zatial par cyklotrasovych podnetov pre Mista.
Nad Radosinou pribudli na lesnej ceste nielen rampy , ale aj cervena cyklotrasa. Predpokladam, ze trasa je oficialna, len niektori z urbariatu/resp. polovnickeho.zdruzenia s tym maju problem, takze vsetky cyklo znacky medzi rampami su pozatierane. (to uz tu niekto spominal).
Trasovanie cervenej Radosina -Jurko - Marhat - Jelenie Jamy
Skoda , ze od Jelenich jam ide hned trasa do doliny, nakolko sa tam nachadza moj najoblubenejsi stupak v tejto oblasti. Aby Misto nemusel cervenu preznacit , tu je moje odporucanie na dalsiu trasu.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?gpx=forum.mtbiker.sk/resources/file/158823
Trasa tvori idealny MTB prepoj z Bojnej na Kalnicu/Marhat a zaroven riesi problem nezjazdnosti hlavnej hrebenovky z juhu na Prielacinu. Umyselne ide z inej strany hrebena ako modra zo Skalin pod Smutny Vrsok, aby neboli duplicity z TZT. Vsetko overene bezproblemove lesne cesty. Trosku nevyjazdena byva len odbocka z cervenej pred Skalinami na par metroch. Usek Izba - Bojna bol len vyklikany podla NLC, ale aj tak by byt velmi presny.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up