visibility 549
comment 0
thumb_up0thumb_down

Tu je jeden dost prekvapivy nazor z nasho, prepytujem, lavicoveho prostredia (J.Mesik, jetotak.sk), s ktorym nemam problem suhlasit, akokolvek naivne moze vyzniet:

„Ruská okupácia Krymu plne a definitívne potvrdila správnosť rozšírenia NATO o bývalé krajiny východného bloku. Na Slovensku to ešte nemusíme cítiť, ale pre Estóncov a Lotyšov s ich 25 až 27% ruského obyvateľstva by bez NATO bola dnes už „game over“: pár tisíc dobre vyzbrojených a vycvičených „zelených mužíkov“ z Ruska by dokázalo obe krajiny vnútorne rozvrátiť a priviesť do občianskej vojny a rozvratu. Na Ukrajine k tomu stačilo 12%.

Ruská agresia je vážnym dôvodom pre zriadenie základní NATO v blízkosti východných hraníc. Platí to aj pre našu krajinu budovateľov širokorozchodných, hoci s Ruskom priamo nehraničí. Najlepšie s (aj) americkými vojakmi. Prečo americkými? Pretože mnohí z nich sú vojaci zakalení v bojoch, ktorí by pred žiadnymi mužikmi neuhli. Teda nie kabaretní vojaci bez moderných zbraní a munície akých máme na Slovensku. Pri všetkej úcte – čo máme nie je chyba vojakov, ale politikov. A verejnosti, ktorá verí, že mier a bezpečnosť potrvajú večne a padajú z neba zadarmo.“

Nuz a potom je tu nieco, co pise ako rusky agent, kvaka ako rusky agent, ale je to... prominentny akademik-mienkotvorca (a mierotvorca):

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up