Prosím o radu. Má niekto skúsenosť s prerábkou na bezdušový systém s plášťami Continental X-King Race Sport ´29 2,2 s kevlarovou patkou? Sú vhodné na bezdušový systém, držia tlak? (Vozím ich momentálne s dušou). Samozrejme s tým, že by som použil tmel NoTubes. Alebo aké plášte by ste odporúčali na bezdušový systém? (maratóny/XCO) Ďakujem.
moj bajk som mal od vyroby rovnake plaste. samozrejme, ze su vhodne na bezdusovy system, nevidim dovod preco nie. akurat tie plaste maju prilis tenke boky, kym zjazdis dezen tak uz davno boky zosuchas.
ja mam specificky problem, tlak mi nedrzalo (po par dnoch 1bar) ale to iste mi robi aj na novych raceking protection takze to nebude plastom ale kombinaciou plast/rafik/tmel/lama pouzivatel
zatial jazdi co mas, potom urcite ber ProTection (hlavne nova generacia rocnik 2014), su iba o trochu tazsie ale OVELA hrubsie boky.

lto: mne bezduse zalepili asi 10 "pichnuti" a jazdil som s nimi asi ~2500km bez defektu. az nakoniec zosuchane boky na starych gumach nevydrzali na Sulovskom maratone a asi 2,5cm diera. to uz tmel nezalepil ale ani dusa. teda dusa hej, dosiel som do ciela opatrne s trciacou dusou cez dieru. ale potom siel plast do kosa.
s novymy plastami mam za sebou asi 5 vyjazdov cez 100km ziaden problem (posledny tyzden 2x150 a 80km). dokonca este ani tmel nebol v akcii, ale to je aj vdaka skvelym bezdusovym gumam a optimalnym tlakom.
a ver tomu, ze tomu JEBEM dole kopcom co to ide + mam HT cize extra zataz

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up