Simonka:
no takze vcera.. trasa Čaňa - slanske sedlo - Slanec - Slancik, Regeta, Maliniak, Dargov, Herlianske Sedlo, Zamutov, Dubnik, Simonka, Zamutov, Herlianske sedlo, Dargov, Slanec, domov..

slanec -> zamutov - po cyklo cervenej.. musim pochvalit jej vyrobcov, je slusne vyznackovana, na razcestiach sice znacky nebyvaju ale vzdy to bola ta najsirsia a najkvalitnejsia cesta, znacka byva tak 50-200 metrov za razcestim, len raz som odbocil zle, po ceste s5. a je to fajny pocit ked neviem ci idem dobre a zrazu znacka pred dubnikom som dostal defekt (alebo si dusa len tak spustila, lebo teraz drzi...) v kazdom pripade som radsej nasadil nahradnu, zo simonky velmi pekny vyhlad, zapis do knihy.. bolo super si po 88.53km na nej lahnut do travy a mavat vtakom cesta domov bola nejako vkuse hore kopcom :/ a zo slanca domov som isiel po uplnej tme, samozrejme som mal celovku aj svetlo na rajdoch aj blikacku, ale tak nic moc po slanskych v noci, sam, videl som vselijake zvery... fotky nejake mam, ale len cisto dokumentacneho charakteru (fotene mobilom). odhadom bol povrch asi : 25km cesty, 20km lesne cesty, zvysok lesne spevnene.

takze suhrn : 170.00 km (tak okruhle preto lebo ked som prisiel ku domu mal som 169.30 tak som este isiel okruh po ulici ) , cisteho casu 9:28:10, celkoveho casu 12.5 hodin (od deviatej do pol desiatej), avg 17.9km/h , max 78.1km/h

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up