Fotka pri zostupe

...nuz chcem pridat trochu motivacie, bol som tam teraz v nedelu tak dam par postrehov:

Pri pohlade z vlaku som prezival prave pred-fotograficke vytrzenie: jasno, modra obloha...v Strbskom plese nadsenie este stuplo, lebo priplavilo male biele oblaky...po hodine vsetko nado mnou sive a kosa...hodinu a pol pod vrcholom v opare s viditelnostou asi 100m, stale kosa. 100m pod vrcholom prejasnilo, oteplilo, na vrchole na 5 minut odkryty vyhlad na polsku stranu, ltt. som stihol dva zabery na tuto stranu....po hodine zostupu, krasne jasno a konecne som sa i fotograficky vyzil pri teplom vecerno-slnecnom svetle...

Kto bol tiez v tento den mi da za pravdu, ze tolko ludi tam zvycanejne nebyva, dost brutalny "traffic", comu su vdacny hlavne ti menej zdatny, lebo hlavne pri zaverecnej 45minutovke vystupu maju cas sa na cakackach trochu vydychat.

Kto pojde teraz prvykrat: Vyhlady, zasluzene po narocnom vystupe a este narocnejsom zostupe stoja za to. Pesi a cykloturista som tak pol na pol takze som si to uzil. A po vcerajsej rozhybavacke s Risom (pozdravujem) mam kyselinu mliecnu len v lavom stehne a nie komplet v oboch nohach ako moji spolocnici.

Prajem vam dobru naladu a pekne pocasie!!!

Tymto pozdravujem nedelnajsich spoluturistov Laca, Dusana a Luba, pred ktorym snimam klobuk.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up