Hrebenovka od BK po Babu by mala byt dnesnym dnom cela prejazdna. Okrem bezkarov ju cistili aj turisti, bezci a lesnici. O ucasti cyklistov z mtbiker sme nepoculi, ale radi im dame kredit ak niekde pracovali aj oni (vieme o ucasti cyklistov/bezkarov, napriklad z Cykloklubu Sv. Jur). Na stranke https://www.nabezky.sk/node/12086 su aktualizacie situacie tykajucej sa kalamity a mapa zobrazujuca sucasny stav. Este treba vycistit usek 3KK - zvaznica pod Somarom a pravdepodobne aj cesty nad Zoskou. Ak zorganizujete brigadu, dajte vediet - radi pomozeme.

Bolo by dobre o takejto čistiacej akcii dať info vopred aj sem,určite by sa nejaký cyklisti pridali
Tá správa o prejazdnosti B.Kríž - Baba po hrebeni nie je celkom presná-ak teda myslíme červenú TZ , tá je ako-tak odprataná,ale cca 100 metrov od odbočky na obchádzku pod Somárom koniec,ďalej je to úplne kalamitne zapadané-neprejazdné.Zelená z Kozieho chrbáta smer Prepadlé sa dá,ale treba pár krát prenášať cez stromy.Modrá TZ smer Skala z Prepadlého o.k. v stúpaní lepkavé blatko.
Sanžil som sa dnes na Somára dostať,ale v tom sedle cca 500 metrov pred som to vzdal,nedalo sa-tak som to šupol doľava cez VO smer Skala ...
pár foto č.1 bahno na červenej kúsok od B.Kríža
foto 2. 3 . 4. a 5. červená pred Somárom
foto 6. úniková cesta
foto 7. to je jasné že kde ...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up