Dnes som bol s riaditelom Mestske lesy Bratislava panom Kutkom na pracovnom vyjazde, ohladom navrhu trasovania noveho singletracku zpod Panovej luky na Maly Slavin... Tuto cast singletracku budu riesit Mestske lesy, tak aby vznikol samostatny singletrack mimo lesnych ciest, co su v okoli. Dbali sme najma na ochranu prirody, aby sme zbytocne nezasahovali do potoka Vydrica a jej peknych meandrov v tomto uzemi.
Podla tohto navrhu trasovania sa v ramci budovania noveho singletracku predlzi i singletrack Cerova draha od Maleho Slavina po Grenadu ( sutok potokov na najsevernejsom cipe navrhovaneho singletracku ), a z druhej strany sa k tomuto miestu dobuduje singletrack zpod Panovej luky. Z tohto miesta sa dalej pokracovat smerom na Svaty vrch a na Biely kriz.
Dobudovanim tejto casti singletraku sa nam navzajom prepoja singletracky Cerova draha, Vydrica ( od Sanatoria az po Grenadu), a na Vydricu sa v dohladnej dobe napoji vdaka predzeniu, ktore ide robit OZ PEDAL i Krasnansky singletrack. Vznikne takto uceleny blok singletrackov na uzemi Mestskych lesov Bratislava, ktory bude mat dlzku viac ako 30 km...
Ak mate dalsie napady, ci pripomienky, pripadne by ste chceli vediet nejake podrobnosti, kludne napiste...
Singletrack Pod Panovou lukou - Maly Slavin.jpg

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up