Prasklina je tesne nad písmenom R.

Tak teda dlho som sa z nového rámu netešil. Rám som kúpil pred Vianocami ako sezónu jazdený od chalana z Prahy a keď som ho pozeral tak okrem oderkov som nič extra nezbadal, dokonca aj doma som rám viac krát obzeral a nič som si nevšimol. Tento týždeň som sa rozhodol, že dám na niektoré miesta rámu ochrannú fóliu a narazil som na veľký problém. Na zadnej stavbe je prasklina. Je dosť nenápadná, ale teraz už bohužiaľ viem, že ak chce človek predísť problémom, musí si všímať aj najmenšie detaily. Neviem či to predajca vedel, vyzeral celkom férovo a dokonca trval na kúpno predajnej zmluve ale je to asi teraz celkom jedno, lebo ťažko za ním po dvoch mesiacoch prídem, že rám som ešte nejazdil, dokonca ani bike ešte nie je poskladaný a objavil som tam prasklinu. Chcem sa teda opýtať čo robiť. Od rámu mám faktúru a je ešte rok v záruke.
1) Mám to skúsiť reklamovať? Nevyznám sa do karbónu a skôr mi to príde ako keby od zadného kolesa odstrelil kameň čo asi vyreklamovať nepôjde ale skúste poradiť keď kuknete foto.
2) Je problém, že to budem reklamovať ako druhý majiteľ? Viem, že niektoré biky majú doživotnú alebo predĺženú záruku na rám ale len pre prvého majiteľa. Platí to aj pri normálnej dvojročnej záruke, alebo do dvoch rokov sa na om môže vystriedať koľko ľudí chce?
3) V prípade, že to nemá zmysel reklamovať, kde vedia takéto poškodenie kvalitne opraviť a koľko to cca stojí?

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Určite sa to dá opraviť...skúsim ti nájsť kontakt na naozaj šikovného človeka.

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up