Ak by sa niekto chystal bikom na Javorinu, tak zajtra rano je idealna doba. Cim skor tym lepsie, aby sa to nezacalo neskor topit. Najhorsi stav cesty je v tych dvoch ostrych strmych zakrutach v spodnej casti lesa, potom je to uz lepsie.
Ja som bol dnes, tlacil som trosku viac (usek co sa ide v lese asi polovicu), ale zase potesilo slniecko.
Neskor isiel oproti odhrnac a podmienky sa zlepsili, takze by sa malo dat takmer bez tlacenia. Hrebenovka na biku nehrozi, treba pockat este tyzden, nech to trochu stvrdne a upravia to este 1krat

Vleky dnes nepremavali.
Ak by chcel ist niekto bezkovat: (napr silva) mozem odporucat.
Stav bezeckych tras vyzera byt naozaj online. http://www.bezky-kolo-pesky.eu/sk/trasy/bezecke
Na Javorine boli rolbou dnes rano.
Lepsie zacat z Topoleckej, lebo autom na Javorinu je to celkom problem, urcite treba retaze, dlhsim kombi autom ani tie asi nepomozu. 4x4 bez problemov aj bez nich.

Bol som pozriet aj na vrchole. Isiel som po sirokom upravenom pase, ale snazil som sa spravit ohladuplne, snad sa podarilo, lebo bezkari nepindali.
Nalavo od stopy isli korculiari napravo od stopy bol cca. 1meter volny aj s nejakymi stopami turistu, tak som tlacil tadial (hore aj dole). Pri navrate ale turisti isli dost nepochopitelne veselo stredom korculiarskeho sirokeho pasu a jeden dokonca priamo po stope (len v okamihu, ked sme sa minali, tak tadial chvilu nesiel, takze komentar nedostal).

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up