R3Z0R39, korozia byt nemusi. Si si isty, ze to je povodny lak a nehavarovane? Lebo na tej fotke vidim, ze Ti kapota a pravy blatnik nelicuju. Taketo posuny v licovani nevznikaju len tak...
Kapota nelícovala preto že tam boli staré tlmiče a ešte dáko vypodložkované teraz som tam dal nové tak kapota sedí už dobre a ľavý blatník bol najskôr menení lebo je tam iný odtieň mierne. To neviem povedať čo všetko bolo stým autom robené.

R3Z0R39 , k tomu co teraz napisem , neuraz sa , skor sa snaz byt vynimkou ...
"zboznujem" 18r decka co si kupia 20-30 rocne rozbite bmw a oktavie , jazdia na nich ako keby im patrila cela cesta a o par mesiacov ich uz vidno v televiznych novinach !!!! fabiu a thaliu na nich !
Ja sa sám budem ťažko hodnotiť, ale tak snažím sa jazdiť normálne ale viem akú majú povesť BMW hlavne E39 e 36 . Minule som stál na križovatke a dáky zastal na podobnom aute a ten na zelenú vypálil že nechal toľko dymu a smrad, keby som tak jazdil tak spotreba 20l a pneu zodraté za sezónu a to si nemôžem dovoliť . Bol som si pár krát skúsiť limit auta ale na letisku

Škoda, ale tak lepšie ako 1.6. Spotreba podľa toho, kde jazdíš. Ja mám tiež 1.8, "vyššie otáčkový" a dlhodobú spotrebu 7,2. V meste ale takmer nejazdím.
Oproti tomu Golfu 1.6D čo jazdil pod 5l je to rozdiel

Takto vyzeralo v roku 2010

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up