baba.jpg

tak dnes sme mali zoznamovacku BA hl. stanica - pezinska baba po cervenej cez biely kriz. mam zopar postrehov a otazok vzhladom na tom, ze doteraz som jazdil na cestaku a predtym som mal trekovy CUBE.

handling ma velmi prekvapil, bal som sa ako sa velka koza XL na 29" bude spravat, kedze moj stary trekovy bike bol nezatocitelny. Teraz uplne super, mam pocit kontroly.

z brzd som tiez uneseny, do smyku to moc nechodi, velky rozdiel od cestnych

plaste dostali tiez pekne supy dnes od skal a ziadny problem. max hustenie je 3.4bar co som aj nahodil, no mam pocit, ze by som tam mal mat menej.

Mal som dost vytrasene ruky, zrejme to bude zasluha plastov ale ani ta REBA sa mi nezdala nejaka vesela. podla trek stranky som tam dal 115psi a 9 clicks out (teda od zajaca ku korytnacke) zadny tlmic tiez nepracoval nejako svizne tam bolo 210psi a 4 clicks out. Potreboval by som ten feeling "Zehlenia" terenu. Cize s cim sa mam pohrat? predpokladam, ze so zvieratami a tlak len urcuje vysku zdvihu. aj som to trochu odpustil ale nemal som pocit, ze ta vidla je "zivsia" ziva bola len ked som sa postavil a tlacil na rajdy. SAG som mal do 20% ak si dobre pamatam.

Nieco mi vydava zvuk vpredu, nemoze to byt nieco na tej REBE alebo rychloupinak? nepodarilo sa mi to lokalizovat.

radenie sram uplne fajn, hlavne ma tesi, ze mozem radit smerom dole naraz vela prevodov

2x10 staci na vyslapanie vsetkeho co nie je moc "rocky" tlacil som len z baby smerom na konske hlavy, to som zhodnotil, ze sa neda vyjst. ci?

vaha s pedalmi je 13.5 pri velkosti 21.5 ak to niekoho zaujima

ked slapete do kopca v terene zamykate tlmice? alebo to je ok len po asfalte, napr po ten biely kriz?

a 750ml povazujem za dost problem, na babe som kupil kofolu a doplnil vodu a potom pramen, cize spotreba bola asi 3l

a uplne divne su spracovanie tie bowdeny pod stredom, to nejaky technik trosku prepiskol, ze to tam nechal takto trcat by som povedal...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up