Ahojte. vopred sa ospravedlnujem, ak tu uz nieco take bolo, no cele forum som nepresiel, je toho vela.
Mam DHX5, vsetko funguje ako ma, ale chodi tuho, teda zaciatok chodu je dost tuhy, skusal som ho hocjak nastavit, no nic moc.Oproti tlmicu, kt ma brat(taky isty), je to dost lenive.
Zacal som sa teda bavit s podlozkami v pieste, rozobral, zoradil tak, ako to ma bracho. Poskladal. Brachovi tlmi cide super, aj citlivy zo zaciatku chodu, aj vsetko ostatne. No mne to nefunguje, je moj odskok prilis pomaly, aj j ked ho odkrutim - tocitko uplne. Vie mi niekto poradit, ako nejak zoradit tie podlozky tak, aby ten odskok isiel resp. dal sa nastavit normalnejsie? (povodne radenie podloziek som kus dodrbkal, lebo asi jedna, ci dve sa mi poplietli a neviem, ako to bolo predtym, viem, moja chyba). Taktiez ako zlepsim to, aby ten tlmic isiel citlivejsie zo zaciatku? ... tlak bol min, odkrutena uplne vzduch komora, pruzinu mam na svoju vahu a propedal som taktiez odkrutil... Diki. (ram intense socom.)

PS: na foto ten spodok radenia podloziek je v bratovom tlmici, jemu to ide super, spravil som to takto ako to ma on, a nic.... vrch je moj tlmic, (a toto radenie je strasne rychly odskok).

Este raz vdaka.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up