Tak výlet na Tour sa vydaril, pekné počasie, cyklistika, atmosféra na Alp d´Huez. Len tá nekonečná cesta ... Zápchy a 15 hodín v aute. V okolí Alp d´Huez všade veľa cyklistov, krásne cestné biky. Diváci po celej trati a bol som prekvapený, koľko fanúšikov nie zo Slovenska malo dresy Saxo so slovenským znakom. Peter má všade veľa fan´s.
Na vrchol Alp d´Huez sme prišli na bikoch z druhej strany bez problémov, cez Col d´Sarenne(1999m) Zvažovali sme, kde na trati zostaneme, aby sme mali dobrý výhľad. Pred pretekmi je už veľa ciest uzatvorených a policajti Vás už nikam nechcú pustiť. Nakoniec sa nám podarilo popri kolóne alegorických vozov dostať asi 3km pred cieľ, na miesto s výborným výhľadom. A mohlo sa povzbudzovať a fotiť. Tým, že na vrchol dupal prvý Thibaut PINOT, (FDJ), tak domáci diváci boli vo vytržení. A aj po pretekoch, v každej krčme sa oslavovalo a bolo počuť len jeho meno.
S kamarátmi sme sa dohodli po pretekoch na vrchole, čakáme sa a zrazu popri nás sám Peťo na biku cez Alp d´Huez, ponáhľal sa za otcom, tak som mu zaprial aspoň good luck.
Škoda, tešil som sa, že budem mať fotku s našou hviezdou, no možno nabudúce.
"Zopár" foto, veď aj tak prší...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up