Tak ako vždy som sa dokopal urobiť nejaké fotky až kvôli predaju...Takže predtavujem svoju (zatiaľ) poslednú stavbu, aj keď už asi rok starú.

Vždy som chcel vyskúšať Torpedo a zároveň som začínal byť nejaký boľavý z mojich fixiek na cestných pláštoch. Potom sa náhodou objavil tento netradičný rám, ktorý sa mi veľmi páči už od detstva a bolo vymaľované. Čo najširšie kolesá, čo najmenej dielov a zase raz môj obľúbený dizajnový smer "Racer" alias kolotočáre.

Plášte mali byť pôvodne Big Apple, ale tieto cruiserové Fat Frank ma dostali hneď ako som ich videl. Keď som ich naložil, začalo mi to trochu pripomínať Fat Bike, takže rám skoro dostal matný zelený nastrek, pripravené bolo už aj nádherné hnedé koženné sedadlo a hnedé gripy, nakoniec som si toale rozmyslel a výsledok je na fotkách.

Bohužial tá v úvode spomínaná boľavosť nebola nakoniec spôsobená úzkymi plášťami, ale chrbticou, takže prechádzam na kolobežku a so svojimi fixami a inými bajkmai sa pomaly lúčim. Ak by niekto mal záujem ( viem si tie kolesá predstaviťaj na peknom nasloopovanom streetovom ráme), Hulvát a.k.a. Fat Light je za cenu tých kolies v inzercii.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up