Tá značka aj mňa riadne naštvala. Síce tam bol zákaz vjazdu, no nakoľko tam nebol cyklista, nejako som sa nad tým nezamýšľal. Nakoľko je to súčasť tréningovej trasy, som zarmútený. No je na to mierny "ofajč", ak teda aj tam nedali značky:
- červená je klasika po šotoline ku rozhľadni, čiže inkriminovaný zákaz,
- zelená je turistická značka vedúca najprv po asfaltke (cyklotrase) smer Edelstal, kde cyklotrasa odbáča doľava do mierneho kopčeka a druhá asfatka sa odkláňa vpravo ku kopcu...na biku som to ešte nešiel, no asi budem musieť kuknúť,
- žltá je dosť hard cór. Začína pri tabuli označujúcej koniec obce (Berg) pri nových domčekoch (je tam aj mapka, aká je v prílohe). Najprv sa ide po asfaltke, potom lesnej ceste, ktorá onedlho vbehne do lesa a vedie takým žľabom. Naposledy čo som tade šiel (18.9.2008), tak tam bolo riadne veľa popadaných konárov. Šiel som to dolu a nič moc. Hore neviem, neviem. Potom sa napojí na tú šotolinovú cestu, no dalo by sa pokračovať aj rovno, aj keď je to dosť nezreteľné. No tade len nadol, aj to dosť ťažko asi.

Zelená a červená na obrázku korešponduje s rovnakými farbami na mapke.Moja žltá je viac menej mix modrej a žltej na mapke.

Na záver asi toľko, že Rakušáci si asi myslia, že cyklisti majú jazdiť len po asfalte, keď majú aj MTB trasy často asfaltové. Niekto by ich mal naučiť móres.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up