zlomenina

tak nanestastie pridam i ja do tejto temy
v nedelu (9.8.)sme mali plan pohodovy vyjazd, to bolo vtedy tak horuco, po 10 km lesom zacina zjazd starou lesnou asfaltkou k priehradnemu muru ruzina, zo zaciatku sme sli pomaly asi v polovici sme si to uz pustili, tiahla zakruta a vybehlo auto zo spodu, tachac mi ukazal max. 50, takze asi som siel vtedy touto rychlostou, musel som ist na maximalne brzdy, aby som sa vyhol autu, smyk a zatiahlo ma na kraj, kde uz bol strk a neustal som to.
zrypal som sa na bok, nevyzeralo to nejako vazne, len trosku odrete koleno, bok, veci nepotrhane, bike len jemna osmicka na zadnom a potrhane sedadlo. najhorsie bolo, ze som sa nemohol postavit, len sediet. nakoniec ma este nalozili partaci na bike a este 2 km sme zisli k studnicke na hlavnu cestu. tam uz som vedel, ze to nerozbikujem, tak som volal domov. otec ma hned bral na RTG, ze pre istotu.
nakoniec som cakal na voziku na chodbe na urgente 2 hodiny, kym ma zobrali dnu, urobili RTG a uz to zacalo, diagnoza zlomenina krcka stehnovej kosti a uz lietali so mnou hore dole. prijali ma o 2 poobede a o 6 vecer som bol uz na operacke. mam 4 sruby, platnu, 8 tyzdnov prisne bez zataze nohy len o barlach, po 8 tyzdnoch kontrola a ak to bude ok, tak dalsi mesiac francuzske barle a postupna zataz nohy, plna zataz najskor o 3 mesiace.
vcera ma konecne pustili po 17 dnoch z nemocnice domov. takze pre mna bike do konca roka urcite nehrozi, lebo si momentalne nedokazem sam obut ani ponozku
najhorsie bolo po operacii, ked v izbe v nemocnici bolo 33 stupnov, bez klimy, lezal som v bolestiach vo vlastnej stave, pomahali len injekcie od bolesti, aj to len na par hodin...najhorsi tyzden, aky som zazil

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up