S Chrústom sme sa boli včera poopekať na Slovinskej skale. Hic bol riadny. Hlavne na lúkach nad Poráčom. Pojazdili sme a vyskúšali zase nové cesty. Z Krompách do Poráčskej doliny som sa nechal inšpirovať výjazdom Bardejovčanov. Išli sme ich trasou po veľmi peknej lesnej ceste z občasnými výhľadmi.
IMG_0562_web.jpg
IMG_0583_web.jpg
Samotný výjazd na Skalu sme išli po trase od KarolM. Samotný vrchol ma trocha sklamal. Viac menej žiadne výhľady. Našťastie mi to nedalo a pomotal som sa kúsok pod vrcholom kde ma lesné chodníčky priviedli na skaly, z ktorých už boli veľmi pekné výhľady. Cestičky na vyhliadky sú v GPS zázname. Ďalej sme pokračovali do Poráča, lúkami popod Bukovec
IMG_0605_web.jpg
IMG_0607_web.jpg
Za Poráčom som tentoraz zmenil osvedčenú trasu po modrej tur. značke za oficiálnu cyklotrasu. Bola to chyba. Cyklotrasa, po ktorej sme išli je v tomto smere jazdy nezáživná, pomerne strmá a veľmi kamenistá. To isté platí pre zjazd na Zahurawood kde som tiež zaexperimentoval a skúsil mnou ešte neprejdenú zvážnicu. Možno niekomu by sa ten kamenistý zjazd páčil ale ja doporučujem bezpečnejší zjazd z Galmusu.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/0a0a189273/
Foto: http://racho.rajce.net/2015_08_30_Bike_-_Slovinska_skala

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up