Nepresiel si uz niekto z vas procesom snahy od co najlepsie odhlucnenie trenazera? Co je naozaj najefektivnejsie? Cez zimu som sa rozhodol nebicyklovat vobec vonku a stravit obcasne vykrutenie noh na trenazery, najma zo zdravotnych dovodov, minulu zimu som bol casto chory po treningoch vonku. Mojim problemom je ale spodna suseda, stara pani, zije sama, a je veru dost citliva na zvuky, a to az do takej miery, ze som kvoli nej kedysi uplne odpojil subwoofer z reprosustavy.
Vediac o nej som sa rozhodol nic nepodcenit a rovno s kupou trenazera som kupil nielen podlozku pod trenazer, ale rovno aj take tie zinenky, co sa zlozia ako puzzle, a byvaju v posilkach. Tie som rozlozil v jednej miestnosti, ktoru v byte v zasade nepouzivame. Pod zinenkou je dokonca este koberec - vid prilozena foto.
Nepomohlo . Trenazer pri vyssej intenzite velmi slusne rozvibruje celu miestnosti a zenska mi pri treningu stale vyklopava. Som z toho trochu zufaly, rozhodne jej chcem co naviac vyjst v ustrety a trenazer co najviac odizolovat. Ale uz proste neviem, ze ako. Co este mozem spravit? Teraz je tam teda koberec, zinenka, na tom podlozka a na nej bicykel. Napadlo ma, ze by som medzi podlozku a zinenku poskladal nejaku hrubu deku? Alebo uteraky? Mozno by pomohla dalsia vrstva zineniek? Karimatky? Co pomohlo vam, ak to niekto teda riesil?
Za akekolvek napady budem velmi vdacny

comment Komentáre ku fotografii

thumb_up0thumb_down reply

Co zkusit pár vrstev bublinkové fólie? Jen nápad...

thumb_up0thumb_down reply
Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up