Urcite to cast ludi sleduje a uz o tejto kauze vie, ale toto by mali vediet vsetci, co radi travia cas v BA lesoparku. Pan Kutka si totiz asi mysli, ze ked v rezii Mestskych lesov vybuduje/ozivi kusok jedneho singla, tak nam zalepi oci aj usta a uz si bude moct robit so zvyskom lesoparku co len bude chciet. Ale to sa velmi mylite pan Kutka. Komunizmus uz skoncil a casy cenzury davno pominuli. Takze namiesto naivnych pokusov o umlcanie ludi, ktorym na rekreacnej funkcii lesoparku zalezi, radsej rychlo zmente sposob, ktorym pristupujete k hospodareniu v lesoch, teda k hospodareniu s majetkom mesta.

No a po peknom uvode podme k podstate:

Naše Karpaty
January 23
Vedenie MLB klame, ohovára a zavádza!
Bohužiaľ musíme zverejniť aj takýto status. Dostali sme v poslednom čase niekoľko informácií, že pán riaditeľ MLB Kutka šíri o svojich kritikoch klamstvá. Napríklad o členoch našej iniciatívy tvrdí, že navádzame ľudí, aby zatĺkali klince do stromov a tak znemožňovali ťažbu v lesoparku. Samozrejme jedná sa o lož. Snažíme sa prinášať systémové riešenia, čoho výsledkom bolo aj uznesenie schválené mestským zastupiteľstvom minulý rok.
Taktiež požiadal portál SME, aby stiahli niekoľko blogov, kde sa venujeme problematike lesoparku, ťažby, poľovníctva a manažovaniu MLB. Portál SME vyhodnotil tieto žiadosti ako neopodstatnené. Sme radi, že časy cenzúry sú dávno preč. Dokonca sa tu v poslednom čase vyrojili kadejaké falošné profily, osoby vystupujúce pod falošnými menami, šíriace klamstvá a vyvolávajúce hádky. Preto sme s ľútosťou pristúpili k blokovaniu takýchto profilov a mazaniu podobných príspevkov na tejto stránke. Sme naďalej otvorení diskusiám a názorom z rôznych spektier. Sme sklamaní, že vedenie Mestských lesov Bratislava sa snaží zakrývať svoje vlastné zlyhania a ohovára svojich kritikov. Takéto praktiky sú nehodné mestskej organizácie, priamo podriadenej primátorovi. Budeme sa aj naďalej snažit prinášať informácie z bratislavských lesov a prinášať zaujímavosti, fotky a nápady, ako toto unikátne miesto urobiť ešte lepším pre šport a rekreáciu.


Naše Karpaty
January 27
KONTROVERZNÉ VEDENIE MLB A ICH SNAHA O CENZÚRU!
Riaditeľ MLB Kutka evidentne nemá čo robiť v pracovnej dobe. Ako sme pred pár dňami uviedli, žiadal SME.sk o stiahnutie blogov, ktoré kriticky poukazujú na pomery v lesoparku. Vychádza najavo, že táto plánovaná cenzúra sa netýkala iba blogov Naše Karpaty (Mrva+Páva), ale aj ďalších kritikov z radov návštevníkov - blogerov. Reakcia jedného z nich (Róbert Puk) na seba nenechala dlho čakať. Pánovi riaditeľovi odporúčame, aby miesto vypisovania na SME, hľadal riešenia, ako pri zvážaní dreva nepremeniť turistickú trasu na blatový tankodrom, tak ako sa to stalo naposledy na Kolibe!

http://puk.blog.sme.sk/c/373646/vyvraciam-klamstva-riaditela-mestskych-lesov.html

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up