Jofinko, moja odpoveď možno vyznela "prísnejšie" ako mala Práve som po 1:40h zliezla z valcov a ja som bola unavená. Takže prepáč
Pôvodný zámer na kolesá bol iný ako je výsledok. Už takmer potvrdila objednávku na komplet kolesá od Duke (aj s ich nábami). V teste oproti konkurencii (Asterion F-one, Enve M50-fifty, Kappius KR-29, Notubes Valor) vyšli najlepšie (http://mag.vojomag.com/test-5-paires-de-roues-carbone-xc-29-pouces/). Nakoniec som však kolesá vyšperkovala nábami Extralite. Nechystám sa ich predávať a tak som chcela nech sú niečo "extra" Prvú verziu Duke Lucky Jack som jazdila už v minulosti na Sparkovi. Sú to fakt skvelé ráfky. Prvá verzia však mala bohužiaľ vnútorné niple, takže v prípade centrovania bolo vždy potrebné vyzuť plášť, odpepiť pásku a babrať sa s mliekom. Veľmi nepraktické. Nové sú však už s vonkajšími niplami.
S firmami Extralite a Duke už spolupracujem a ich komponenty dovážam niekoľko rokov. Viem na ich produkty preto poskytnúť lepšie ceny ako oficiálne odporúčané.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up