cervo a taku velku opachu ti susedia schvalili?
Dnes som isiel okolo tak som cestou pozrel. Nie je to opacha, vedla je vyssia bytovka a aj dom na opacnej strane ma sedlovu strechu vyssie. Umiestnenie firmy v obytnej zone, ale moze mat svoje uskalia.

Mam radost z realizacie tohto zameru a zelam cervovi a celemu mtbikeru aby sa im v tejto novej "fyzickej" ere firmy darilo podla ich predstav.

A ako u mna byva zvykom pridavam par nametov:
1. Statna cesta od Luky je sice kratka, ale pomerne uzka a pre cyklo nie zrovna idealna. Vyznacenie prepojenia na Povazsku cyklomagistralu by mohlo byt celkom uzitocne. Len podla mapy: Popri druzstve ,popod letisko-dialnicu a cez rameno Vahu je lavka. Jasne, ze pre ziletky to nebude. Vyhoda je aj pristup na kupanie v jazere v Hornej Strede. Podla mapy su cestou aj ine jazera, zrejme viac blatove, ale mozno ich len objavit treba.

2. Aj na bocny hreben cez Kopunovu by sa cyklotrasa casom zisla. Jeden z mojich najoblubenejsich poldnovych vyjazdov je z Hradku cez Kopunovu na Pansku Javorinu a cez Bezovec, Tematin a Ihelnik spat. Je to pomerne narocny vyjazd (5hodin). Ak 2.4. budem moct a nebude to kolidovat s Cervovim programom tak rad spravim predpoludnim (nielen) pre foristov guided tour for free

3. Navrhoval som moznost boxov na preberanie tovaru. Vylepseny napad je:
Na dialnici su na odpocivadle Hradok pumpy v oboch smeroch, Z Hradku je to co by kamenom dohodil a aj cesta pre obsluhu pump tam vedie. Dohodnut si s ich majitelmi moznost prevzatia tovaru aj tam by mohla byt zaujmava pre vsetkych.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up