miestami bol chodnik na zltej takyto

Tak to popisem podrobnejsie:
1. cervena - lesna cesta (cast som isiel po ceste aj ked znacka sla skratkou) rozjazdene po celej sirke, najma v zákrutách a strmých vyjazdoch, makke, siel som po okraji kde sa dalo.
2. modra - podobne, aj ked uz hore na planine to bolo lahsie, zamrznute a menej pojazdene
3. zlta - hlboke listie, konare, nevyzera to tam na vysoku premavku. Mozno ze je to len po zime. Znacenie vyblednute, trocha zmatocne (napr. v strede medzi dvoma rozchádzajúcimi sa cestami), klukati sa po hrebienkoch pomedzi vyvtrty, treba si ju strazit. Miestami krovie, male 30-50 cm stromceky a pozostatky minulorocnej celkom vysokej travy, ako na prilozenej fotke. Ked pridem domov musim skontrolovat ci kolesa prezili bez defektu.
4. vyhladka z ktorej som fotil - ked som dosiel nad serpentiny viedol vlavo chodnik. Ukazalo sa, ze cigani az tam chodia rubat drevo (typicke 1 meter vysoke pne po nich ostavaju). Kedze neviedol na hreben tak som si nejakym chodnickom vysiel hore lesom, pretoze som tusil ze tam bude nejaky vyhlad. Idealne miesto pre rozhladnu a oni tam nic nemaju. Stacilo by 5 metrov aby bola nad tymi krikmi a stromami a bolo by super. Takto su vyhlady obmedzene.
5. zjazd serpentínami - typicky krasoidny zjazd, plno kamenov, ale vacsinou pevne, len sa treba vyhybat volnym ktore spadli z kopca alebo az privelmi trciacim. V dolnej casti spominany tunel v krovi, stretol som tam 3 ciganov co isli na drevo. Ak clovek zrychli, dostane par ran papekom po paprciach od tych krikov. Ked budu na nich listy bude to asi este horsie. KMT (klub madarskych turiistov ) by z toho mohol urobit po precisteni paradny chodnik.
Fotky zo zjazdu nemam, ponahlal som sa do prace (aj tak som prisiel 5 minut po deadline ) a uzival som si ho.
Zhrnutie: 20 km v terene bolo pre mna dost narocnych ale to moze pramenit nie len z podmienok na trati ale aj z narastajúceho veku, kilogramov a absencie bezkarskeho tréningu pocas tejto biednej zimy.

P1060044.JPG

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up