Tak ono aj ten report musi niekto napisat a ja som to vcera nedal. Po navrate som sa este 2,5 hod prechadzal s kocarom, potom kolobezkoval z Retra s dcerou domou na Oxele a vecer zaspal jak kabela...

Ale aby som teda aj informoval - velka vec sa podarila a ja od vcera poznam uz dvoch bratislavskych kolobezkarov !

Miesto stretnutia bolo určené smerom jazdy - išli sme na dolniaky, takze Pristav - Lodenica pri bufetoch. Cestou tam sa mi podarila klasicka chyba, prepalil som zaciatok a ked som pri hausbotoch stretol vysmiateho ddemo (prisiel autom... ) mal som už celkom dost. Predsa len, 3 mesiace nic a potom rovno 5 km sprint, dalo hlavne mojmu ORL systemu celkom zabrat.
Po pociatocnom uistovani sa, ze naozaj nechceme makat hodinu v kuse s jazykom na predstavci a ze naozaj ide hlavne o zabavu nam uz nic nestalo v ceste. Jamaicu sme minuli hned, dalsi bufet tiez a nakoniec sme sa dohodli, ze 25 km uhrnne bude stacit, takze sme sledovali kedy bude 12,5 a otocime. V tom sa v dialke vynorila uz ddemom spominana stavba, par sto metrov metrov sme este pridali, zoznamili sa s prijmenymi Normi a Norkami (Nor zenskeho rodu, nie mala selma) a po obojstranne prinosnej debate ( oni nam vysvetlili co stavaju, my im zase preco ich slovenski kolegovia v ten den neprisli) sme to otocili a kopali spokojne naspat. Cestou este Barlauch nazbierat, v pristave rozlucit a ja zase 5 km domov.
Vo vysledku, kedze sme sa stretli dvaja exhibicionisti a nie sportovci a teda neslo o sledovanie priemerky, to bol velmi prijemny vyjazd, dobre sme sa porozpravali, vyskusali kazdy novu kolobku a popri tom padli kilometre ani sme nevedeli ako. Priemerka cca 14,7km/h...

Tolko strucny zapis. Aby to nebol len obycajny report, pridavam par zaujimavosti bokom:

- sobota rano, uplne idealne podmienky a prvy cyklista nas predbiehal az daleko pod Kopacom.Kym sme prisli k Norom, minul nas este jeden. Cestou naspat ich uz bolo viac, ale stale malo, rozdaval niekto niekde inde bajky zadarmo ? Alebo, ti nespravni este nevyrazili a ti spravni uz boli po 10:00 doma. (Tu si dovolim pozdravit moj nedosiahnutelny vzor a velkeho pretekara kalco, ktoreho ked o jedenastej rano stretnem na Kolibe, uz ma Gabcikovo za sebou Drzim palce do novej sezony Mirko ! )

- ddemo-va kolobezka je naozaj zaujimava. Ram napriek tomu ze je to "len" Worker je dost v pohode, pruznost ktoru som tam uplne automaticky cakal som nenasiel,dojem pre mna kazilo iba vyssie stupatko. Vzdy po vymene mi chvilu trvalo, kym som prestal slapat do prazdna... Geometria je dost ostra, na prepletanie mestom super, na vyssiu rychlost po rovine uz menej, jednou rukou riadit a druhou smrkat som radsej neskusal No a kolesa... kombinacia karbonu, lozisk a plastov stavala tento celok vela levelov nad ram. Mal som pocit, ze ddemo robi polovicny pocet odrazov v porovnani so mnou. Je to mestske zihadlo ako vysite, myslim ze sa nestrati ani vo Viedni a ziska zaujem aj obdiv.

- cestou dole boli useky, kedy nam fukal protivietor. Cestou naspat zase boli useky, kedy nam fukal protivietor. Takze ako vzdy, kamkolvek clovek ide na kolobezke, ide proti vetru.


Fotiek je malo, ale maju pribeh Na prvej ddemo vysvetluje krasnej, blondavej, modrookej Norke (Nor zenskeho rodu, nie mala selma, aj ked teda tato, hmmm... monterky klamu) ze im da svoju kolobezku, ak mu dovolia pracovat na stavbe. Na tej druhej vidno, ze kolobezka je uz fuc a pan kolega ide prilozit ruku k dielu. No a na tej poslednej si uvedomil, ze budka na sledovanie ftakov je jedna vec, ale kolobezka druha a uz je zhana naspat ( svetlo bolo nahovno, obloha tiez, tak som si dovolil pouzit nejaky ten umelecky filter)

P.S. footbike aj stano3b aj ja sme na tento rok prorokovali zopar noviniek na slovenskej kolobezkovej (mini)scene. Moj prispevok je zatial na lade, to co cakali pani kolegovia je este tajomnejsie nez predtym, takze dufam ze aspon blesk z jasneho neba ( a hlavne teda z ddemo-vej dielne ) sa ukaze uz coskoro

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up