vyosene koleso??

Takze aj na zaklade Vasich odporucani a rad som sa nakoniec rozhodol pre kupu Canyonu GC AL 4.9 velkost L. Objednal som ho v piatok 29.4., v utorok 3.5. mi ho poslali, vo stvrtok 5.5. mi ho mali dorucit ale bol som v case dorucenia v praci a kurier nemohol ist mimo svoj rajon, tak mi ho dorucili az na druhy pokus v piatok 6.5. Hned v piatok vecer som ho zmontoval a tu je vysledok ...

WP_20160507_004.jpg

Chcem sa vsak opytat dve veci: 1) po namontovani predneho kolesa mam pocit ze je blizsie k lavej nohe vidlice (pri pohlade z biku) a nie je uplne v strede. Ked som sa to snazil odmerat metrom, tak sa mi zdal rozdiel niekolko mm. Je to podla Vas v poriadku? Mozem na biku jazdit a neposkodi sa tym alebo sa tu musi hned opravit?? vsimol som si ze sa to niekolko stran dozadu riesilo. Napisal som aj do Canyonu tak som zvedavy na odpoved.

2) druha vec je ta, ze mam prvy bike s kotucovymi brzdami a chcem sa preto opytat, ci je normalne ked idem na bicykli a dlhsi usek bez brzdenia a potom stlacim brzdu, tak na zaciatku zacut male cinknutie?? vsimol som si to pri prednej brzde, pri zadnej som to akosi neregistroval.

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky od autora

Zobraziť všetky

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up