modraaa

Pocasie si dnes robilo srandu. Plan bol otestovat novy blatnik. Nepremokave oblecenie som si bral uplne zbytocne, po obede na slnku to bola slusna palava. Mnohe chodnicky uplne suche ako keby tyzden neprsalo, niektore oslizle, kde-tu kaluze, ale aspon to nebola taka nuda ako za sucha, mal som z toho radost. Vyslovene blata malo. Vzduch v lese uzasny, vsetko zelene, vonave a plne zivota, krasa. BK trail par kaluzi, inak fajn jazditelny, to iste Krasnansky, 5bojar aj 3jamy, Pedal pt. II bezproblemovy, Pedal pt. I par jazierok a 1 rozsiahlejsie vodne dielo (turbiny maju doviezt coskoro). Skusal som aj tu povodnu cesticku z asfaltu od Sparisk na 3jamy, co nejaky mesiac dozadu Jezus sem daval a je to fajn, az na to, ze cast je poriadne podmocena, rychlo to zarasta a ide to okolo nejakych vcelstiev. Napojenie na 3jamy ale super. Obcas to budem pouzivat. Na Kamziku vyskusany novy singlac co poradil martinlm, bol som velmi prijemne prekvapeny (Kamzik toho ukryva vela ), super bolo par vlhkych odklopenych pasazi, konecne zaujimave jazdenie.

EDIT: blatnik Zefal RM29 vyzera zatial nadejne...skoda ze nie je este o 1 cm sirsi a troska dlhsi smerom k sedlovke, bolo by to uz takmer ONO! Takto nejake blatove kvapky stale nalietaju na batoh, ale je to uz fajn.

EDIT2: nejaki stavebnici zdemolovali prepoj Tupeho od nadjazdu k casti pri Frankovskej (http://mapy.hiking.sk/?x=17.12191&y=48.16993&ref=permalink) jazdieval som tadial casto hore aj dole, uz je to ohradene a obrovske mnozstvo zeminy odtial zmizlo bola tam super pasaz na vyslap aj fajn na zjazd a super prepoj to bol pre cestu na Kamzik ci z Kamzika...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up