Kedže všetci kamsi chodzá, len já nemám kam ( toto je z nejakého SK textu, len už neviem koho ), spojil som príjemné (čas s deťmi na Kolibe) s užitočným (aspoň niečo ako výjazd na kolobežke) a vyrazil v nedeľu hore trochu skôr ako zvyšok rodiny. Trasa klukatá - Štrkovec, Račko, Starý most, Lafanconi, Mlynská dolina, Železná, Snežienka. Keďže spolujazdec bol po opici a na fixe plus sme sa dlho nevideli a teda vela kecali, čas ani priemerka neboli omračujúce ( 19 km / cca 1,5 hodiny ) ale príjemné to bolo velice.
Pre mňa to bolo po veeeľmi dlhom čase prvýkrat na Kolibe na 2 kolesách, takže pocit ohromný. Vykopať sa hore Snežienkou sa tiež dalo, spustiť cez Ahoj domov o to lepšie.

P.S. cestou dole som zase raz rozmýšlau nad tou odpruženou vidlou vpredu... Mal som kolesá nafúkané tak, ako som po asfalte priešiel - 5,8/5,5. Logicky zadné koleso na chodníčkoch aj zvážniciach s kamenistým povrchom skákalo ako besné (nešiel som po lese rýchlejšie ako cca 40 km/h), ale... o prednom som ani nevedel. SIDa robí presne to čo má Ak by som mal aj v predu pevnú, zišiel by som to tak isto, o niečo pomalšie, ale asi by som viac cítil zápästia. A áno, mohol by som odpustiť tlak, ale...

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Výber z produktov

Prejsť do shopu

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up