Opäť Domaša. Nedeľný solo kapor trip. Foto z mobilu.
http://www.cykloserver.cz/f/a423203411/
SlavoS Tak to sme išli asi po tvojich stopách. Riadna náhoda. S Chrústom sme v nedeľu šli rovnakú trasu len stým rozdielom, že my sme štartovali vo Vranove a končili v Prešove. Náš pojazd sa dá rozdeliť na tri časti.
Prvá časť: Vranov - Domaša. Išli sme po modrej tur. značke. Veľmi príjemné a nenáročné jazdenie z nádhernými výhľadmi na hrebeň Slánskych a Vihorlat.
Druhá časť: Domaša - Giraltovce. Po minuloročnom prejazde, trochu sklamanie zo stavu lesných ciest. Cesty sú rozjazdené od motorkárov a štvorkolkárov. Hlavne na začiatku od Dobrej. Smerom ku Giraltovciam slabšie turistické značenie. Vozenie celkom pekné, občas tlačenie bikov lesom kvôli mlákam a bahnu.
Tretia časť: Giraltovce - Prešov. Asfaltkou do Kračúnoviec, odtiaľ peknou lesnou mierne stúpajúcou zvažnicou na "Chmeľovskú huru". Záver stúpania do Chmeľova vedie pasienkami a starou asfaltkou zo super výhľadmi.
Čerešnička na torte nedeľného výletu bol výšľap na Haľagoš. Išli sme od Pušoviec po lúkach, miernym stúpaním. Opäť nádherné výhľady. Vrchol Haľagoša a výhľad z neho je hodný zaradenia KarolM do zbierky cyklovrcholov. Celú trasu alebo jej úseky by som doporučoval odjazdiť po dlhšom období sucha.
Trasa: http://www.cykloserver.cz/f/6aad203477/
Foto: http://racho.rajce.net/2016_05_29_Bike_-_Z_Vranova_do_Presova_cez_Domasu

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela
keyboard_arrow_up