Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
comment Komentáre ku fotografii
vyzera to fajne, ja by som to este obryzgal nejakym panenskym olejom
Uz tam je ryba bola pripravovana na masle a oliv oil pokvapkane citronom.
ked je ryba uz na tanieri, by som este raz obryzgal, lebo olej, co nebol na panvici ma uplne inu chut. ja osobne rybu vzdy kombinujem so 4 vecami: olivac, cesnak, petrzlenova vnat, citron. toto jedlo ale vyzera dobre aj tak ako je. len ta panenska carka oleja na zemiaky a na rybku mi tam chyba.