Pesi vyslap

iron.hide este raz dakujem za pomoc s tou trasou.
Do Hainburgu klasika popri ceste, odtial sme spolu s kolegami-pesiakmi vyslapali viac-menej po znacke hore k Hundsheimer Hutte. Tam krasny vyhlad, pofukujuci vetrik, prijemna luka, utulna spravovana miestnymi turistami, lavicky, ohnisko. Hore sa da dostat aj po lesnej ceste z Hainburgu, prisli tak traja rakuski bajkeri s ktorymi som sa hore rozpraval.
Ja som odtial isiel kusok po tej ceste, z nej potom doprava cez zavoru dole na Hundsheim a dalej podla gpx. V poliach teplo jak v pekle, ale prijemne, pofukoval juzny vietor, panoramata...Ist az dole pod kopce a potom sa drbkat cez Prellenkirchen by bola skoda.
Cesta popri zvernici prijemny chladok, vacsinou ide popri plote, takze pobludit moze iba ten, co si necha slnecne okulare na xichte a na krizovatke kvoli nim nevidi, ze straca plot . Zaverecny singel potesil, pre bajkera mozno prilis pomaly, ale ja som si ho na kolobezke uzival ako maly chlapec. Na zaver dole cez pole, pripojenie na cyklotrasu Edelstahl-Berg a domov.

P.S. ak ma niekto rad trilogiu Slunce, seno, ... tak rychlo na vylet touto skratkou, vyhlady z tej lesnej cesty smerom na Edelstal su uplne ako v Hosticich - zrele obilne lany, malebne kopecky, len Blazena s Vencou chybali v lese..

comment Komentáre ku fotografii

Momentálne sa tu nenachádzajú žiadne komentáre

Formulár sa odosiela
Pridaj komentár
Formulár sa odosiela

Ďalšie fotky z tejto témy

Zobraziť všetky
keyboard_arrow_up